Content is loading. Please wait...

loading

ÇUNI - Corporation

Kompania “Çuni” e themeluar në shtator të vitit 2000 është njëra ndër kompanitë më të specializuara për furnizim me material, projektim dhe ekzekutim të projekteve ndërtimore.

www.cuni-ks.com